webBoot

Weboldal készítés
és honlap
csomagjánlatok

Személyre szabott látványos, reszponzív design, egyedi ajánlatkéréssel vagy területre szabott csomagajánlatokkal...

Webre tesszük vállalkozását!

Egyedi weboldalak az Ön
személyes igényeire szabva!

Szeretné bemutatni vállalkozását, projektjét, munkáit, vagy szervezete számára biztosítana egy honlapot? A webBoot-nál bármire találhat megoldást! Válasszon csomagajánlataink közül, amennyiben megtalálja az Ön elképzeléseihez illőt, vagy kérjen teljesen egyedi árajánlatot honlapja megvalósítására!

CSOMAGAJÁNLATOK

[ARPrice id=100]

Speciális igényei alapján szeretné kiépíteni honlapját, vagy csomagjaink közt nem talált megfelelőt? Kérje egyedi ajánlatunk!

MI TÖRTÉNIK AZ AJÁNLATKÉRÉS UTÁN?

Első fázis

Ajánlattétel és Dizájnterv elkészítése

Csomagtól és egyedi ajánlattól függően, az ajánlattétel mellett készítünk, az előzetes megbeszélések alapján megálmodott dizájn tervet, amely segít abban, hogy végleges döntésre jusson az ajánlattal kapcsolatosan!
Második fázis

Alapváz kialakítása

Az ügyféllel folyamatosan egyeztetve alakítjuk ki a honlap alapvázát, a menüpontokat és a működéshez szükséges funkciókat.
Harmadik fázis

Tartalomfeltöltés

A honlapon megtalálható tartalmak végleges helyére való költöztetése, tartalmi elemek felépítésének elkészítésével.
Negyedik fázis

Véglegesítés és költöztetés

Mivel a honlap az első három fázis alatt egy kizárólag az ügyfél részére láthatóvá tett felületen történik, így a honlap véglegesítését követően, a honlap részére fenntartott szerverre kerül a DNS beállítások eszközölésével.
Ötödik fázis

Átadás

A honlap végleges verziójának átadása, végszámla kiállításával és az opcionális karbantartási lehetőségek felvázolásával.
Eltérések

Részletfizetés esetén

Részletfizetés esetén, az előleg befizetését követően, a részletfizetés az ötödik fázis, azaz az átadást követően kerül ütemezésre. Részlet esetén a honlapot a webBoot által biztosított szerveren helyezzük el, majd elvégezzük a szükséges beállításokat.
Go Top