Weboldal Készítés | Megvalósítjuk elképzeléseid!

Weboldal készítés elérhető áron! Reszponzív, gyors és hatékony honlapok, széles szolgáltatás repertoár, rengeteg kiegészítő..

MEGVALÓSÍTJUK ELKÉPZELÉSEID!

Céged számára szeretnél egy szép, átlátható, reszponzív honlapot? Blogot indítanál? Munkáidnak szeretnél egy látványos portfólió oldalt? Esetleg komolyabb terveid vannak – hírportált, információs portált, komplexebb weboldalt nyitnál szolgáltatásaid számára – ?

Segítünk megvalósítani elképzeléseid, dinamikus CMS rendszerrel működő honlap és szinte súlytalan, de ugyanúgy látványos és reszponzív statikus HTML honlapok fejlesztésével! Dinamikus honlapjainkhoz számtalan kiegészítő szolgáltatás választható, hogy mindenkinek leessen az álla!

Görgess tovább és nézz körül fejlesztési csomagjaink és opcionálisan választható szolgáltatásaink között!

WEBOLDAL CSOMAG

PROFIKTÓL PROFIKNAK_

Weboldal csomagunk komolyabb hangvételű céges vagy személyes honlapok, hír és információs portálok, szolgáltatásoldalak fejlesztésére irányul. A weboldalak két féle formában rendelhetőek: Dinamikus és Statikus kialakítással. Mi a különbség? A Dinamikus honlapok CMS rendszer háttérrel lesznek létrehozva számodra, amelyben a tartalmakat később egy könnyen kezelhető, felhasználóbarát adminisztrációs rendszerben kezelheted, például cégeddel kapcsolatos híreket oszthatsz meg egyszerűen bármiféle programozási tudás nélkül. Amennyiben viszont csak ritkán változtatnál honlapod tartalmán, ajánlatos azt egy statikus HTML felületként létrehozni ami alapvetően mindig sokkal gyorsabb működést biztosít, és igazán kevés helyet foglal szervereden. Ha nem tudod eldöntetni milyen honlap lenne számodra a lehető legjobb, egy személyes vagy telefonos konzultáció során meghatározzuk azt.

Dinamikus weboldal csomagjaink mellé még nagy számban találsz opcionális, kiegészítő szolgáltatásokat, speciális igények esetén, ezt lentebb találod.

Blog / Portfólió Csomag

Látványos, hatékony és könnyen kezelhető felülettel
90,000 Ft - tól Nettó, AAM, opcionális szolgáltatások nélkül!

Teljesen egyedi dizájn

Reszponzív weboldal kialakítás

Egyedi Blog / Portfólió Kiépítés

Főoldal, blog/portfólió posztok és 2 db almenüpont

Könnyen kezelhető adminisztrációs felület

Extra funkciók: slider, kapcsolati űrlap

BLOG / PORTFÓLIÓ CSOMAG

MUTASD MEG MAGAD_

Kiírnád magadból gondolataid egy látványos felületen? Megosztanád fotóid, festményeid a nagyvilággal? Vagy esetleg fotó / videó blogot indítanál? Tény, hogy számos ingyenes megoldás van bloggerek számára, de ha igazán ki szeretnél tűnni, egy egyedi, látványos bloggal nem lőhetsz mellé! A Blog / Portfólió csomagunk azoknak szól, akik egy egyszerű, egyedi és egyben hatékony személyes blogot vagy portfólió oldalt szeretnének maguknak, hogy egyediségükkel kitűnjenek a tömegből.

A blogok az eredetileg erre a célra létrehozott WordPress CMS rendszer alatt kerülnek kiépítésre, amelyek kezelése könnyű és átlátható. Az alapcsomag a blog / portfólió oldal kialakítását tartalmazza, a következő táblázatban is részletezett elemekkel

OPCIONÁLIS WEBOLDAL KÉSZÍTÉS SZOLGÁLTATÁSAINK

A lehető legtöbb igény kielégítése érdekében, nagy számban kínálunk színes opcionális szolgáltatásokat.

Kalkuláld ki mennyibe fog kerülni!

Állítsd össze az elképzeléseidnek megfelelő weboldalt, blogot / portfóliót, kalkulálj árat majd kérj ajánlatot, egyszerűen, gyorsan!

EGYEDI AJÁNLATOT KÉRNÉL?

látogass el egyszerű ajánlatkérő űrlapunkra a jobb oldali gombra kattintva, vagy keress minket az ajanlatkeres `{`kukac`}` webboot.hu e-mail címen!

Szolgáltatások