Segítség

Gyakran Ismételt Kérdések

Kattints a témára amely megválaszolja felmerülő kérdéseid, bővebb információkért.

Milyen weboldalakat készítünk?

Az esetek nagy részében WordPress CMS rendszerrel rendelkező weboldalak kerülnek kifejlesztésre. Elsősorban azért készítünk az adott rendszerrel weboldalakat, mivel kezelése igen könnyű, és a weboldalak világában kevésbé tapasztalt felhasználók  is könnyedén beletanulhatnak kezelésébe legyen szó akár egy blog bejegyzés megírásáról, de még egy webáruház kezeléséről is. Webáruházak tekintetében a Woocommerce nevű rendszert integráljuk és alakítjuk az igények szerinti formára.

Milyen szolgáltatások közül lehet választani?

A webBoot szolgáltatási között számos csomag szerepel, amelyek az alábbi kategóriák között oszlanak meg (linkre kattintva csomag információk és árak is találhatóak):

Ezeken felül további opcionális szolgáltatás választható kiegészítésként.

Mik azok a Dinamikus honlapok? Kinek ajánlott?

A dinamikus honlapokat WordPress CMS rendszerrel fejlesztjük. A rendszer eredetileg blogok létrehozására szolgált, de az évek alatt már a legkomplexebb weboldalak és webáruházak fejlesztésére is alkalmassá vált. A dinamikus honlapok esetében a létrehozott tartalom egy könnyen kezelhető adminisztrációs felületen bármikor változtatható. Írhatunk cikkeket, közleményeket, tehetünk közzé folyamatosan álláshirdetéseket, kép vagy videó galériákat, bővíthetjük portfólióinkat, bármilyen forráskód ismerete nélkül.

A dinamikus honlapokat olyan ügyfeleknek ajánljuk, akiknek fontos az, hogy mindig friss és naprakész tartalmakat publikáljanak honlapjukon. Ezeknek kezelése jóval kevesebb időt vesz igénybe, mint statikus HTML honlapok esetén, ahol a forráskód kibővítésével vagy átkódolásával kaphatjuk ugyan azt az eredményt, ami ebben az esetben sokkal idő és munkaigényesebb feladat. Ezen felül érdemes ezt a kategóriát választani, ha a jövőben webáruház beépítésére lenne szükség, hiszen a rendszer által támogatott rendszer ezt követően bármikor beépíthető egy WordPress alapú CMS honlapba, statikus honlapok esetében egy webáruház létrehozása nem kivitelezhető.

Kérd ajánlatunkat

Kalkuláld ki mennyibe kerül majd

AJÁNLATOT KÉREK

A webBoot honlapját üzemelteti a Hairnetcar Bt, 3200, Gyöngyös Jókai Mór utca 51. Minden jog fenntartva!

webBoot