webBoot webBoot

Weboldal amely komplex és sokrétű

Az Airshowinfo.hu honlap elkészítése során rengeteg igény merült fel, amelyekhez egy olyan komplex honlapot kellett kiépíteni, amely egyben tartalmazza egy információs, egy eseményeket listázó és hírportál funkcióit. A honlap a webBoot által biztosított nagyteljesítményű NGINX szerveren fut, ami biztosítja azt, hogy a több CMS rendszerből álló környezet megfelelő sebességgel működjön.

Hosting

Nagy teljesítmény, alacsony ár

Nagy teljesítményű NGINX alapú tárhely szolgáltatás áll a honlap stabil működése mögött…

Fejlesztés

Reszponzív Kialakítás

Minden eszközön megfelelő megjelenítés, letisztult design és forráskód, egyedi funkciók, teljes kivitelezés…

Support

Technikai Segítség / Karbantartás

Új funkciók beépítése, folyamatos karbantartás, gyorsítás, optimalizálás és SEO, amely már több esetben a Google kereső első helyére repítette a portált…

 

1 Hírportál

Jól átlátható, olvasóbarát hírportál épült ki a honlap számára, amely ezen funkciók mellett igen látványos, és természetesen reszponzív megjelenésű. A hírportál egyben ötvözi a WordPress által biztosított értékes funkciókat és az egyediséget.

2 Eseménykezelés

Az Airshowinfo.hu nemzetközi szinten több száz rendezvényről közöl alapvető vagy részletes információkat, ennek egyik eleme az eseménynaptár, amelyek közül az EventOn naptárrendszer került beépítésre. A könnyen formálható és környezethez igazítható bővítmény támogatja többek közt a .csv file-ból történő tömeges feltöltést is.

3 Többnyelvűsítés

Két választható nyelv, amely ebben az esetben nem holnapon belüli fordítást jelentett, hanem teljesen elszeparált oldalrészeket nyelvenként, a csapat jövőbeli terjeszkedési terveihez igazítva.

Kérd ajánlatunkat

Kalkuláld ki mennyibe kerül majd

AJÁNLATOT KÉREK

A webBoot honlapját üzemelteti a Hairnetcar Bt, 3200, Gyöngyös Jókai Mór utca 51. Minden jog fenntartva!

Copyright © 2016 - 2019. webBoot      Általános Szerződési Feltételek   |   Adatkezelési Tájékoztató   |   Süti Szabályzat   |   Gyakori Kérdések   |   Kapcsolat